Beklædning

Mode er en sær ting. Egentlig er det underligt, at mennesker i den grad ønsker at være ens – ovenikøbet ofte samtidigt med et ønske om at skille sig ud fra mængden...

Forvirret?

Fabrikanterne af friluftsmode udsender nu både forårs, sommer, efterårs- og vinterkollektioner. Nogle vil sige, at der sker produktforbedringer med hver kollektion. Det er formodentligt også et ubestrideligt fakta; mit spørgsmål er blot, om disse såkaldte produktforbedringer er mærkbare for andre end lige netop de få udvalgte, der bestiger K2's top?

Men i dagens Danmark har modereklamerne indprentet den ukritiske del af befolkningen, at friluftstøj sender et signal om sejhed, og desto mere ekstremt tøjet er, desto mere sej er bæreren af tøjet. Det ses tydeligt, når man en sjælden gang har forvildet sig ind i bymidten hvor alle tilsyneladende klædt på som om en masseudvandring til Sibirien er umiddelbart forestående.

Jeg har fundet et par gode links til friluftsudstyr på internettet, som eksempelvis rygsække. - 55nord er Hjalmar i en ny forklædning. I Friluftlageret, kan man få 20 % i rabat hvis man melder sig ind i exploreklubben, hvilket er gratis. Friluftland har butikker i de store byer. Spejdersport har også, butikker i de store byer. de giver 10 % hvis man er FDFer eller spejder.

Jeg ser det kun som en vejledning, da jeg har haft gode erfaringer de pågældende steder. Hvis det kniber med størrelserne kan man eventuelt også, se om man kan finde noget i en jagtbutik.

Seuf, Friluftlageret, Friluftland, Spejdersport, Spejdergear, Bjergkaeden, Globetrotter.

Jeg har samlet nogle forskellige links i bunden af siden. Til nogle producenter da jeg blev træt af at lede efter dem, gang på gang. Da rygtet siger øglevarende er af god kvalitet, men de er relativt dyre. De er kun forslag, der er mange andre og jeg vil nødigt anbefale et mærke frem for et andet da jeg mener det er personligt hvad der virker for en selv. Man bør nøje overveje hvad man har brug for, og først lave en grundig research. Specielt fokuseret på, pasformer på tøj og rygsække, og materialernes egenskaber. Det er jo sjældent man er downtown i byen "Ojmjakon".

Pas på. handler du uden for EU, kommer der ekstra udgifter til moms, told og importgebyr. I USA sender mange firmaer ikke ud af landet, og kender du ikke nogen som kan modtage og videresende din pakke kan du prøve MyUS.com. Find mere om nethandel her.

Download:

Beklædning
Trelagssystemet

Men hvis man kigger sig for, kan der jo, også blive råd til en tur mere!

© 2007, Markussen-net.dk Cookie & Privacy policy