Grej

Jeg har fundet et par gode links til friluftsudstyr på internettet, som eksempelvis rygsække. - 55nord er Hjalmar i en ny forklædning. I Friluftlageret, kan man få 20 % i rabat hvis man melder sig ind i exploreklubben, hvilket er gratis. Friluftland har butikker i de store byer. Spejdersport har også, butikker i de store byer. de giver 10 % hvis man er FDFer eller spejder.

Jeg ser det kun som en vejledning, da jeg har haft gode erfaringer de pågældende steder.

Seuf, Friluftlageret, Friluftland, Spejdersport, Spejdergear, Bjergkaeden, Globetrotter.

Jeg har samlet nogle forskellige links i bunden af siden. Til nogle producenter da jeg blev træt af at lede efter dem, gang på gang. Da rygtet siger øglevarende er af god kvalitet, men de er relativt dyre.

For nogen, er ultra light packing næsten religion. Men det store spørgsmål er så, hvordan man vægter kvalitet. De ofte dyre og lette produkter, hvor der måske er sparet lidt på holdbarheden. Et godt eksempel er en trangia, som er kendetegnet ved at være stabil, holdbar og let at bruge. Men til gengæld vejer 4 gange så meget, som et let friluftskøkken og fylder godt i rygsækken.

De er kun forslag, der er mange andre og jeg vil nødigt anbefale et mærke frem for et andet da jeg mener det er personligt hvad der virker for en selv. Man bør nøje overveje hvad man har brug for, og først lave en grundig research. Specielt fokuseret på, pasformer på tøj og rygsække, og materialernes egenskaber. Samt resten af grejet behøver jo ikke kunne klare en overnatning hængende på en bjergside på K2. Samtidig med man undgår de fleste fejlkøb som bare går i stykker eller fylder i skabet.

Rabatordninger:

Det koster ikke noget at spørge, og mange friluftsbutikker har rabatordninger.
Friluftslageret giver 20% rabat som medlem i exploreklubben. (gratis)
Friluftland giver 10% rabat, ved køb i butik, hvis man er Spejder eller FDFér.
Spejdersport giver 10% rabat, ved køb i butik, hvis man er Spejder eller FDFér.
spejdergear giver op til 27% rabat som medlem i kundeklubben. (gratis)

Husk, at ha noget med som beviser du er spejder eller FDFér, for en sikkerheds skyld.

Men hvis man kigger sig for, kan der jo, også blive råd til en tur mere!

© 2007, Markussen-net.dk Cookie & Privacy policy