Forside


Siden bære nok lidt preg af, jeg er spejder og har været FDFer siden 1987, men
jeg håber alligevel du kan bruge det jeg har stykket sammen.

Planen er at samle nogle af de ide’er jeg har skrevet ned og bruger til nogle af møderne, samt lidt af alt det andet, og man døjer vel med en lille grejfetich.

Derudover prøver jeg at stresse af med lidt stjernekigning, og knivmageriets ædle kunst.

Leger lidt geochatching, når jeg kan finde tid, og lokke mine tre drenge, Rasmus, Frederik og Nikolaj, og min bonus Emaliih med.


Jeg har trukket mig som bæverleder og gruppeleder ved KFUM spejderne i Højen. Samt fra KFUM spejdernes arbejdsgruppe: Sikkerhed i spejderarbejdet. Og fra planlægningen af Spejdernes Lejr 2017 hvor jeg arbejdede med kvalitetssikring af aktiviteter til 40.000 deltagere. I juni 2016 gennemgik jeg min kalender og frem til Jul 2016 havde jeg kun 3 ledige weekender, hvilket jeg tog som et vink med en vognstang til at justere min fritid.

Desværre skruede jeg så op for arbejdet, men må konkludere at 50 timers uger kan man heller ikke holde til i længere perioder, selvom jobbet er spændene.

Jeg har ikke trukket mig helt, og er stadig med i staben ved Munkebjerg distrikt, som DTU. arrangere lederuddanelse, på Houens Odde ved Kolding. Og sidder som formand, i korpsets arbejdsgruppe “Sikkerhed i spejderarbejdet”.


Nu vil, jeg bruge mere tid mad at nørkle med elektronik, og byggeprojekter. Jeg har ideen til en “ballon-antenne“.

En mcHF som snart er kørende… håber jeg, kassen er printet.

Men min 3D printer, køre lystigt og stumperne til en Laser cutter
var på vej. Men kan stadigvæk bruges til at opgradere min CNC fræser som også kan bruges som lasercutter.

Jeg har tilføjet et par sider om radioaktivitet, min QTH og mine calls OZ1SQT og til contest OV2W. Men også et par sider om Raspberry pi, og Ardurino og hvordan de bl.a. kan anvendes.

Jeg Har opgraderet min radiolicens og har investeret i en “ny” radio, en Kenwood TS-850S så jeg ikke længere er QRT på HF, efter vi flyttede fra Ny Højen til Ølholm.
 

Samt, jeg har endelig fået udfyldt en del åbne sider på hjemmesiden, hvor jeg enten har beskrevet hvad jeg vil med undersiden, eller simpelthen skrævet det jeg havde i tankerne. Men det svare meget godt til de mange tanker som jeg har i hovedet, og den manglende “tid” til at få dem realiseret. Som jeg nu prøver at finde, efter at ha kastet ankeret.

Mon ikke, Rosa´s interesse for indretning, håndarbejde, planter og naturmedicin kan smitte af, her på siden.

 

Så der kommer mere nyt på siden snart…

Imens, kan du stille dig selv spørgsmålet: Hvorfor er det, med at tro på gud et tabu…?