Michael

Hvor skal jeg starte…

I Danmark har jeg da set både Gedser og skagen, og i ikke at glemme Blåvand og Østerskær… Jeg har Vandret på Hærvejen, Nordsøstien og Söderäsen. Sejlet Issefjorden, Gudenåen og Susåen tynde i kano og kajak. Jeg sejlet i Julsø og omkring Bogø i jolle. På tømreflåde på Klarälven. Cyklet i De Fynske Alper. Stået på toppen af Himmelbjerget, Gyldenløveshøj og Rytterknægten. Men også på toppen af Snowdon og Gaustatoppen. Men er der noget, der er bedere end at vågne i en Shelter, en tidlig morgen, med gløder fra aftenen før hvor man kan, se og høre naturen vågne.

Jeg har været FDFer, siden 1987 i Haslev, Vejle 6 og Vejle 5, frem til 2010, hvor jeg valgte at holde pause. Kun afbrudt af 3 år på efterskole, 94/95 og 95/96 på Midtsjællands Ungdomsskole og 96/97 på kongeådalens efterskole hvor vi både sov i snehytte, klatrede, stod på ski, besteg bjerge og havde kanosejlads som valgfag også igennem mit arbejde har jeg været på vintertur i en skov/mose, i Sverige nær Växjö efter en storm.

Jeg kørte træt, som leder ved FDF vejle 5, og valgte at holde pause. Men heldigvis har Rasmus valgt at skifte til KFUM spejderne i Højen, fra FDF. Så der er jeg også startet som bæverleder, lidt noget andet end senioere. Frederik og Nikolaj kan heller ikke vente med at komme med. så pausen holdt ca. 7 dage.

Men begrænsningens kunst er svær, så jeg er også endt et team igennem Munkebjerg distrikt, som arrangere lederuddanelse, som afholdes på Houens Odde ved Kolding.

2012 var spændende, både med planlægning i spejderbæltets kvarteret, toiletter, og andre driftopgaver på Spejdernes Lejr og Gilwell 45. hvor jeg nu er optaget i 1. Gilwell trop.

I Januar 2013, ved Vejle kommunes idræts prisuddeling modtog jeg “Årets Ungelederpris 2012”, af folkeoplysningsudvalget, sammen med Thomas Fjellrad fra Smidstrup-gruppe. For i forbindelse med spejdernes lejr 2012. For, arbejdet med at, involvere ca. 80 Spejdere, med indgangsportalen til spejderbæltets kvarteret, som blev lejrens største indgangsportal. En mini Vejlefjordbro, hvor to brandbiler kunne køre igennem samtidig.

Som et ekstra krydderi, bød 2013 også på en lykkelig skilsmisse

Knivkursus og Jota-Joti i Munkebjerg distrikt, skal helt sikkert gentages igen i 2015

Det bliver interessant, hvad mere, året 2014 kommer til at byde på, Jeg er blevet samlivsramt, med Ellen. Har opgraderet min radiolicens, gennemført 3-perle Gilwell. Blevet valgt til Uddannelsesleder i Munkebjerg distrikt samt samrådet i vejle, og har deltaget i en WOSM konference i Bruxelles.

Derudover prøver jeg at stresse af med lidt stjernekigning, og knivmageriets ædle kunst.

Da jeg var færdig på efterskole, flyttede jeg sammen med Winnie i Vejle i 1997, fra Haslev. Og efter et par rodede år, blev jeg udlært som elektriker i 2002, med speciale i lys og energiteknik. samme år som vi blev gift.

Ellers går tiden når jeg ikke er på arbejde, med min familie, huset i Ny Højen og edbnørderier. Nu er jeg begyndt at kigge lidt på
geocaching, så det er lidt lettere at lokke mine tre drenge, og bonus datter med på tur.

Nu vil jeg prøve at få slidt lidt mere på vandrestøvlerne omkring Vejle, når jeg kan finde tid til det.