Dynamik

Gruppedynamik og patruljesammenhold
En ide, til øget sammenhold, kan være, at man opratter en gruppe på eksempelvis facebook, til gruppen, enheden eller patruljen. hvor man i et forum, som mange unge dagligt er logget ind på. Hvor man kan invitere til lejre, og diskutere i al almindelighed, også når man ikke er til spejder. Eller som en kontakt til, støtteforeningen eller de gamle spejdere.

Invitiationer, kan man vælge at lægge på gruppens hjemmeside eller uploade via hjemmesiden gratisupload.dk, så er der heller ikke nogen undskyldning for ikke, at ha fået en invititation.

Men man skal være opmærksom på, om billeder er offentligt tilgængelige på. eksempelvis facebook. For det er muligt den enkelte uploader et siturationsbilled til gruppen, hvorpå personerne bliver “tagget” og derved bliver til billeder af personer, med tanken specielt på børn, hvor man ikke har en fototilladelse iht. persondataloven.

Samtidig, bør man ha en aftale i grupperådet eller bestyrelse; Om man som leder, må / ikke må, være ven på facebook, med eksempelvis medlemmer på under 15 år. Da de også får alle de statusopdateringer som ikke har noget med spejder at gøre. Eller kontakten kun skal være via gruppeindlæg og meddelser.

Hvis du vil udgive en publikation, kan man få en bladreudgave i til hjemmesiden via tjenesten: Issuu.